Els Marcelis

Els Marcelis (22-12-1971) Mens-zijn in zijn totaliteit en walk your talk zo goed als mogelijk, is in alles wat ik doe de rode draad: zowel in mijn opleiding Lic. Germaanse (Engels, Duits, Zweeds) en aanvullendgGeschiedenis/filosofie (Duitsland) alsook doorheen het verenigings- en bedrijfsleven. Begin jaren 2000 ontdekte ik door heel wat klachten de mirakels van zelfheling. Meteen a de 4-jarige opleiding gezondheidsbegeleider aan De Levensschool begon ik er als assistent-docent voetreflexologie, startte een praktijk in bijberoep en volg sindsdien bijscholingen om de toepassing ervan en zelfhulp door te geven (verdiepingsmodules voetreflexologie, Chinese geneeskunde, aromatherapie, EFT, kinesiologie, homeopathie, stoelmassage, massage met edelstenen, teaching by being, kinderwijze modules, jaaropleiding kindercoach, vrede met sterven, familieopstellingen, handanalyse op zielsniveau, jaaropleiding energetisch therapeut, … In 2012 volgde ik met de steun van mijn man en onze kinderen aan deze en gene zijde mijn hart en stapte na 18 jaar communicatiemanager uit het bedrijfsleven om me te richten op het begeleiden van mensen, groot en klein. Sindsdien begeleid ik kinderkampen vanuit holistische benadering, geschoeid op wat ik aan de Levensschool zelf mocht her-inneren. Ik geef ook workshops thuis en in scholen en begeleid leerkrachten, ouders, kinderen in een totaalaanpak in functie van spirituele, mentale, emotionele en fysieke gezondheid. In 2016 geef ik mijn zielsopdracht verder vorm en startte samen met zielenzussen de vzw More Moving Miracles met als hoofddoel mensen samenbrengen: samen leven, leren, en doorgeven in de vorm van opleidingen, workshops, lezingen, bijeenkomsten, kampen, enz. overal in Vlaanderen en Nederland. In 2016 namen Katrien Verstraete en ik de fakkel over als hoofddocenten voetreflexologie binnen De Levensschool.