MASSAGETECHNIEKEN: DIEPTEMASSAGE

"Massage” doet ons meestal denken aan een ontspannend uurtje in een wellnesscentrum.

Nochtans is massage reeds duizenden jaren een praktijk die vooral bedoeld was om zijn gezondheidsbevorderende eigenschappen. Denk maar even aan de Ayurvedische massage en andere – vaak Oosterse - technieken. Ook Hippocrates zag in dat massage de functies van het lichaam verbeterde.

In de cursus op De Levensschool willen we weer naar de basis en leren we je de handelingen aan zodat mensen gezonder worden of blijven.

Vooreerst worden alle basishandgrepen uit de “Zweedse massage” bijgebracht. Dit stelt je al in staat vanaf dag 1 een volledige lichaamsmassage te geven. Een deugddoende aangezichtsmassage en een verfrissende buikmassage volgen op dag 2.

De hoofdmoot is echter de dieptemassage. Inderdaad, in de volgende lessenreeksen word je getraind in een diepe energierijke vorm van massage. Je bent daarna in staat een gehele reeks pijnklachten (hoofdpijn, nekklachten, rugpijn……) te verminderen of op te heffen.

Hierdoor zijn de massagelessen in De Levensschool uniek!

Voor deze cursus is een grondige kennis van de anatomie van het spierstelsel vereist. 
Indien je geen vooropleiding anatomie hebt kun je je voor de online anatomieles over het spierstelsel inschrijven via mail: info@levensschool.be; het lesgeld hiervoor bedraagt 70 euro.

DATA SCHOOLJAAR 2018/2019:
donderdag 14 en 21 februari, 28 maart, 4 en 25 april, 2 en 9 mei 2019
OF
zaterdag 16 en 23 februari, 30 maart, 6 en 27 april, 4 en 11 mei 2019

LESTIJDEN:
van 9.15u tot 16.15u (middagpauze van 12u tot 13.30u) 

DOCENTEN:
Bob de Backer en Bart Danneels 

PRIJS:
490 euro

INSCHRIJVEN:
https://inschrijven.levensschool.be/login

© Copyright 2018 De Levensschool - Alle rechten voorbehouden - Website door RSJ Media