VOEDING: SUIKERS EN ZOETSTOFFEN

  • Natuurlijke zoetmiddelen:
    • Indeling en bronnen
    • De glycemische index
    • Gerafineerde suikers (wat? welke? welke nadelen?)
    • Ongerafineerde suikers (wat? welke? welke voordelen?) 
  • Semi-synthetische zoetstoffen:
    • Omschrijving
    • Soorten
    • Nadelen en bijwerkingen 
  • Synthetische zoetstoffen:
    • Omschrijving
    • Soorten
    • Bijwerkingen en toxiciteit 
  • Diversen:
    • Stevia (eigenschappen en gebruik, wettelijkheid, toxiciteit, ...)
    • Glycyrrhizine; Thaumatine; Tagatose; Brazzeïne; Lo Han Guo; ... 
  • Diabetes en zoetmiddelen
  • Overgewicht en zoetmiddelen 

DATA:
donderdag 1 februari 2018
zaterdag    3 februari 2018

DOCENT: Dr Geert Verhelst

PRIJS:
70 euro

© Copyright 2017 De Levensschool - Alle rechten voorbehouden - Website door RSJ Media