AUSTRALIAN BUSHFLOWERS

ONTDEK DE HELENDE KRACHT VAN AUSTRALISCHE WILDE BLOEMEN EN HUN NATUUR

Driedaagse cursus waarin we leren werken met de Australian Bush Flower Essences (ABFE): dit is een verzameling van 69 bloesemremedies, combinatieremedies, White Light Remedies en Light Frequency Remedies, geamaakt door Ian White.

Bloesemremedies worden al duizenden jaren toegepast in verschillende culturen. De Australian Bush Flower Essences bieden echter specifiek een antwoord op de uitdagingen en problematieken van deze  tijdsgeest. En dat is nodig. Want meer dan ooit ervaren we de negatieve gevolgen van de torenhoge druk van de hedendaagse voorgekauwde ideaalbeelden en verwachtingspatronen en worden we overmand door een constante aanwezigheid van angst en stress. 

Stress, onzekerheid, angst en het voortdurend ervaren van onrust hebben een onmiskenbare invloed op ons zelfbeeld en ons functioneren. Gezondheidswerkers gaan meer dan ooit gebukt onder deze waterval van emoties en hebben op hun beurt zelf behoefte aan krachtige ondersteuning. 

Om dit te verzachten, heeft Ian White 27 combinatie remedies samengesteld. Elk van deze remedies werkt voor een specifieke struikelblok en zal jou persoonlijk ondersteunen en helpen met de emotionele zorg en het welbevinden van jezelf en je omgeving. De combinatieremedies vormen de ideale tool om op een positieve en actieve manier een dialoog aan te gaan met de mensen om je heen en hen te laten intunen bij zichzelf in plaats van alles bij jou, als naaste of als hulpverlener, te leggen. 

De combinatie van deze remedies, krachtig werkende crèmes en lichaams- en ruimtesprays boordevol heerlijke essentiële olien en aromas, zetten aan tot bezinning, bewustwording en zelfzorg en geven de kracht om het heft weer in eigen handen te nemen. 

Naast de combinatieremedies vormen 70 single remedies, plus een gloednieuwe 2024 essence, een krachtige bron om doelgericht te ondersteunen. De Australische wilde bloemen zijn niet alleen kleurrijk en prachtig, maar ze zijn ook krachtig door de hoge dosis energie die nodig is om te overleven in de hete, droge Australische natuur. 

Voor gezondheidswerkers is het is overbodig te zeggen dat deze eigentijdse manier van werken een perfecte aanvulling biedt op je huidige kennis en een verrijking kan zijn in je werkwijze.

Zo is de gloednieuwe ABFE essence 2024 ontworpen om je pad in het komende jaar af te stemmen, te optimaliseren en te bekrachtigen. Geleid door de numerieke essentie van 2024 als een universeel jaar 8 (2+0+2+4 = 8), heeft Ian acht Bush remedies geselecteerd voor deze transformerende remedie. Op maat gemaakt om je kracht te geven, is deze essence ook ontworpen om je ervaring gedurende alle twaalf maanden te verrijken, en een diepgaande verbinding te bevorderen met de energieën en het potentieel die jou en 2024 zullen definiëren.

Tijdens de introductiecursus van drie dagen overlopen we de prachtige wilde Australische bloemen, hun unieke werking en hun kracht en verdiepen we ons in de verschillende toepassingsmogelijkheden van de essences en de verschillende combinatieremedies en hun toepassingsmogelijkheden. In theorie en praktijk. 

Een niet te missen aanvulling op wat je tot nu toe al kende.

Toegankelijk voor iedereen!

Lesinhoud...

 

DATA:
Dinsdagen 22 oktober, 5 en 12 november 2024

DOCENTE:
Eva Willems

LESLOCATIE:
Abdij van Tongerlo, Abdijstraat 40, 2260 Tongerlo (voor gps: Geneinde1, Tongerlo)

LESTIJDEN:
9.30u - 16.00u (middagpauze van 12u15 - 13u15)

LESGELD:
297 euro

Te storten op rekeningnummer BE66 0689 0801 8643

INSCHRIJVEN: 
https://inschrijven.levensschool.be/login

Video: 
© Copyright 2024 De Levensschool - Alle rechten voorbehouden - Website door RSJ Media