JAARTRAJECT BACHCOACH

Ben je geboeid door de Bachbloesemremedies?
Wil je je grondig verdiepen in hun werking en de toepassingsmogelijkheden? 

Dan is deze opleiding echt iets voor jou!

Wil je je enkel, uit persoonlijke interesse, verdiepen in de remedies en waarvoor ze staan dan kun je inschrijven voor de basiscursus: http://www.levensschool.be/bachbloesemremedies-deel-1

Wil je niet enkel jezelf maar ook je medemens op weg helpen naar een groter welbevinden met behulp van deze methode, dan is het aangewezen om voor de gehele jaartraject in te schrijven. Je krijgt dan naast de basis- en verdiepingslessen Bachbloesemremedies (deel 1 en 2) ook ondersteunende en verdiepende vakken die onontbeerlijk zijn wanneer je anderen wilt gaan begeleiden.

Na afronding van elk vak kun je een vormingsattest downloaden; na het succesvol afronden van het jaartraject kun je het diploma van Bachcoach bekomen.

De opleiding is opgebouwd uit de volgende vakken:

Programma: lesrooster jaartraject Bachcoach 2024/2025 (van alle vakken op het lesrooster vind je onder "ons aanbod" in alfabetische volgorde de nodige inhoudelijke informatie)

Lesgeld: 1640 euro; ter ere van ons 20-jarig bestaan geniet je bij inschrijving vóór 15 juli van een vroegboekkorting en betaal je 1500 euro voor schooljaar 2024/2025

Lesdagen: donderdagen OF zaterdagen, je kiest voor één van beide lesdagen, telkens van 9.30u tot 16.00u

Leslocatie: Abdij van Tongerlo, Abdijstraat 40, 2260 Tongerlo (adres voor GPS: Geneinde 1, 2260 Westerlo)

Inschrijven: online via de website: https://inschrijven.levensschool.be/login

 

© Copyright 2024 De Levensschool - Alle rechten voorbehouden - Website door RSJ Media