KRUIDENLEER

De mens benut al sinds onheuglijke tijden de gezondheidsbevorderende krachten van talrijke planten.
Ondanks de vooruitgang van de chemie en de farmaceutische industrie hebben kruiden door de jaren heen niets aan betekenis verloren.
De natuur is de grootste en meest volmaakte apotheek op aarde, en, zoals het spreekwoord lidt: "voor elke kwaal is een kruid gewassen".

In deze cursus worden we volledig ingewijd in de geheimen der kruiden. Lees meer over de inhoud...

Sinds 2020 is de leefstof van de cursus kruidenleer volledig opgenomen in het vak orthomoleculaire leer. In dit vak wordt per lichaamsstelsel de korte anatomie en pathologie besproken en daar direct aan gekoppeld de relevante kruiden, natuurlijke voedingssupplementen en de aangepaste voeding en leefstijl.
 
De cursus kruidenleer is echter ook nog steeds afzonderlijk te volgen, op basis van e-learning, dus op eigen tempo. Stuur na je inschrijving&betaling een mail naar info@levensschool.be en ontvang de link naar de lessen zodat je kunt starten wanneer je wenst (je ontvangt dan ook info over het cursusboek en de prijs hiervan).
 
Ben jij zo gelukkig om het Groot Handboek Geneeskrachtige Planten in bezit te hebben, maar kun je toelichting of uitleg gebruiken? 
Of zou je gewoon graag alles over kruiden van Dr Verhelst zelf, dé autoriteit op het gebied van (onder andere) kruiden en tevens auteur van Het Groot Handboek, leren? Schrijf je dan in via onderstaande link, je ontvangt je login om je op eigen tempo onder te dompelen in de wereld van kruiden. Het is verreweg de meest uitgebreide en diepgaande module over kruiden (ca 8 lesdagen)  in de nederlandse taal; na afronding beschik je over een grondige kruidenkennis; zo haal je nóg meer uit je handboek.
 

DOCENT:
Dr Geert Verhelst

PRIJS:
590 euro

INSCHRIJVEN: 
https://inschrijven.levensschool.be/login

 
© Copyright 2024 De Levensschool - Alle rechten voorbehouden - Website door RSJ Media