LEVENSLESSEN

Het spirituele niveau is een uniek kenmerk van de menselijke soort. Geen enkel ander levend wezen in deze fysieke wereld stelt zich vragen over de zin van zijn bestaan. Dit spirituele niveau is tevens het belangrijkste niveau voor de mens. Onze visie op het leven en de zin ervan (spirituele niveau) bepaalt de manier waarop we denken over de dingen (mentale niveau). De manier waarop we denken over de gebeurtenissen in ons leven bepaalt op zijn beurt hoe we emotioneel zullen reageren op deze gebeurtenissen (emotionele niveau). Onze emoties hebben dan weer een belangrijke invloed op het fysieke lichaam (fysieke niveau). 

Om onze reis te kunnen starten blijkt zelfkennis noodzakelijk te zijn. De thema's "ken jezelf" en het "exploreren van je schaduwzijde" staan dan ook vooraan op het programma van de cursus. We gaan verder met de kunst van het "jezelf zijn" en toch te leven voor het grote geheel.

Op onze levensreis zal de innerlijke, intuïtieve stem onze gids zijn. Daarom overlopen we de procedure voor het contact maken met onze innerlijke stem. We behandelen de thema's "toeval en synchroniciteit" en "verlangen, begeerte en onthechting". 

We leren het onderscheid maken tussen de stem van ons hogere zelf en ons lagere zelf (ego).

DATA:
donderdag 13, 20 en 27 februari, 13 maart 2025
OF
zaterdag 15 en 22 februari, 1 en 15 maart 2025

Je kiest voor één van beide lesdagen: donderdag of zaterdag

LESTIJDEN:
van 9.30u tot 16.00u (middagpauze van 12u15 tot 13u15)

LESLOCATIE: Abdij van Tongerlo, Abdijstraat 40, 2260 Tongerlo (voor gps: Geneinde1, Tongerlo)

DOCENT:
Rob Vaes

PRIJS:
375 euro

INSCHRIJVEN: 
https://inschrijven.levensschool.be/login

© Copyright 2024 De Levensschool - Alle rechten voorbehouden - Website door RSJ Media